AL MERCATO

AL MERCATO Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 202 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Al Mercato. Meer weten? Ontdek meer

15 mei 2022 om 20:45 Eten veel te laat afgeleverd. Maar liefst 2 keer moeten bellen na mijn bestelling via internet. Slappe kleffe lauwe frietjes bij de vis. Andere gerechten niet echt meer warm. Samengevat: slecht
13 mei 2022 om 20:30 Bestelling was netjesop de afgesproken bezorgtijd bezorgd. Eten was erg lekker.
6 mei 2022 om 21:27 Lekker veel kaas op de pizza!
6 mei 2022 om 11:05 Snel bezorgd en heerlijke pasta.
30 apr 2022 om 10:25 De pizza's waren erg zout; we moesten beide 's nachts uit bed om veel te drinken.
27 apr 2022 om 20:39 Snelle bezorging, vriendelijk personeel. Maar friet in een plastic zak, come on. Friet was nat door de condence en helemaal slap en zompig. Spaghetti was ook ondermaats.
24 apr 2022 om 21:05 Het is dat ik geen nul kan geven. Eten veel te laat; ondanks meerdere telefoontjes die gepleegd zijn. Bij aankomst koud….
17 apr 2022 om 2:20 Ze waren het vergeten dus nadat ik belde ,toen ze al 20 minuten te laat waren, moesten ze nog beginnen. Zieook bij andere reviews dat dit vaker is dus doen daar zomaar wat. Verder ook geen kwaliteit pizzas je kan beter bij een andere tent bestellen.
10 apr 2022 om 9:58 Perfect en lekker
2 apr 2022 om 8:46 Super snelle bezorging. Pizza's waren erg lekker. Wij gaan hier zeker vaker bestellen.
28 mrt 2022 om 17:58 Pizza's waren niet lekker, veel te lang gebakken en bovendien niet de juiste bestelling. Dat werd wel snel opgelost maar kwaliteit en smaak slecht
26 mrt 2022 om 20:21 Bezorging was prima. Had in de notitie bij de bestelling gevraagd of een van de pizza s zonder kaas kon. Helaas is de pizza toch met kaas bezorgd.