AL MERCATO

AL MERCATO Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 224 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Al Mercato. Meer weten? Ontdek meer

1 aug 2022 om 22:09 Gewoon heerlijk echt super visschotel. Heerlijke friet en top salade. Ga zo door
31 jul 2022 om 19:48 Ik heb hier al meerdere keren besteld zowel pizza als pasta. Beiden zeer aan te raden, maar de pizza’s zijn echt van betere kwaliteit dan bij de rest van Goes
27 jul 2022 om 23:03 Had 2 pizza's besteld de randjes waren te hard vond het nou ook niet echt netjes gesneden het was totaal niet lekker. De bezorging vond ik nou ook niet echt bepaald heel fijn
13 jul 2022 om 20:09 Duurde 2 uur voor het er was
13 jul 2022 om 19:29 Eten was redelijk/prima helaas veels te laat met slappe friet en een middende bestelling.
1 jul 2022 om 19:24 Lekkere pizza. Snelle en vriendelijke bezorging. En ook nog eens een bezorging op de camping.
26 jun 2022 om 21:01 Pizzas lagen door heel de doos. Alles op de pizza was eraf. Paar weken een keer besteld toen was het super. Nu viel het tegen.
24 jun 2022 om 20:11 Andere keren sneller en warmer.
18 jun 2022 om 14:26 Een uur later dan afgesproken en na sluitingstijd je bestelling nog kunnen komen ophalen nog verwarmd ook. Topservice!
16 jun 2022 om 19:45 Kabeljauw met roomsaus besteld. Van de roomsaus was geen spoor te bekennen. Ik heb dit al eerder besteld. Een keer eerder ontbrak de roomsaus. Met roomsaus een lekker gerecht, zonder wat minder. Ik hoop in de toekomst weer met roomsaus te krijgen
13 jun 2022 om 23:23 Ik vond de lasagna heel zuur...weinig bladen erin..jammer maar geen aanrader
10 jun 2022 om 19:33 Bezorging was netjes op tijd. Helaas was het eten wat minder geslaagd, we hadden allebei een droge pizza. Het geld niet waard. Kun je beter een diepvries pizza kopen, dat is nog lekkerder.